Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αγιασμός στο σχολείο μας!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 το πρωί  στο σχολείο μας, ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2010 - 2011
 Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς!
Εκτός από τους μαθητές του σχολείου μας, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχόντων, σχεδόν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες.  
Ο καθιερωμένος Αγιασμός  τελέστηκε από τον πατέρα Ιωακείμ, εφημέριο του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ιωακείμ Μυλωνάς αφού καλοσώρισε τα παιδιά, (ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς ,ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας ότι ο  κυριότερος στόχος του σχολείου είναι η ισόρροπη και ολόπλευρη ψυχική, σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών , επίσης ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά του και το έργο του .
Μετά τη λήξη του Αγιασμού, οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους, γνώρισαν τους νέους δασκάλους τους και παρέλαβαν τα καινούρια τους βιβλία. Ταυτόχρονα στην αίθουσα Εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών που θα φοιτήσουν στη πρώτη τάξη  από  το Διευθυντή  του σχολείου.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: