Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Επίσκεψη της ΣΤ΄τάξης στο Γυμνάσιο Πολυγύρου

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού  Σχολείου, στα πλαίσια του πιλοτικού προγράμματος, "Μετάβαση στο Γυμνάσιο"  που υλοποιείται στα σχολεία του Νομού, με την καθοδήγηση των τριών Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. της Χαλκιδικής κ. Μπότσα Γ., Κελεσίδη Ευαγ. και Παρασκευά Απ., επισκέφτηκαν την  Τρίτη 23 Απριλίου 2013,  το Γυμνάσιο Πολυγύρου.
 Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Στ. Πασπαλάς ενημέρωσε αναλυτικά τους...
μαθητές για τη νέα πρόκληση που καλούνται ν' αντιμετωπίσουν, να λύσουν τις απορίες τους για το πρόγραμμα των μαθημάτων, το ωράριο, τη διαδικασία αξιολόγησης, τις εξετάσεις, τους καθηγητές, ενώ με την ξενάγηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου  έκαναν τα πρώτα αναγνωριστικά βήματα, παίρνοντας μια γεύση από το νέο σχολικό περιβάλλον και τη νέα σχολική ζωή που καλούνται ν' αντιμετωπίσουν, περιορίζοντας έτσι τους φόβους, τις αγωνίες και το άγχος για το "άγνωστο".
Τέλος,  χωριστήκαν σε ομάδες και παρακολούθησαν για μια διδακτική ώρα, μαθήματα της Α΄τάξης σε διάφορες  αίθουσες  του Γυμνασίου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  ιδιαίτερα  το Διευθυντή του Γυμνασίου και τους Εκπαιδευτικούς για την άριστα  οργανωμένη υποδοχή και φιλοξενία  των μαθητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: