Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η βράβευση των νικητών του επιμορφωτικού διαγωνισμού γνώσεων παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς

Με μεγάλη συμμετοχή από μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης ολοκληρώθηκε σήμερα ο επιμορφωτικός διαγωνισμός γνώσεων με τη χρήση νέων τεχνολογιών, που οργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με τη συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Πολυγύρου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής και του Σχολικού Συμβούλου της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής.
Τα παιδιά κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών και ειδικών γνώσεων με τη χρήση ειδικής πλατφόρμας ερωτήσεων – απαντήσεων πολλαπλών επιλογών.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα κοινοποιηθούν στα σχολεία αύριο Παρασκευή και η βράβευση των τριών πρώτων νικητών, με έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet pc και μια ψηφιακή βιντεοκάμερα θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Γενικού Γραμματέα Νέας Γενιάς το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 κατά τη...
διάρκεια του σεμιναρίου με θέματα: βασικές γνώσεις και ασφαλή χρήση του internet. Το σεμινάριο αφορά εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και θα λάβει χώρα στις 11.00 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: