Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

«Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «ο Μικρός Ευκλείδης 2014″ για τους μαθητές Ε΄ και Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων»

   Το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ      ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Ε.Μ.Ε.) του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει διαγωνισμό στα Μαθηματικά το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 για τους μαθητές της Ε ́ και ΣΤ τάξης του Δημοτικού.

Συμμετοχή:...
Οι μαθητές που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα είναι μόνο αυτοί,οι οποίοι θα έχουν προταθεί από το κάθε σχολείο. Το κάθε σχολείο μπορεί να προτείνει μόνο 3 (τρεις) μαθητές από κάθε τμήμα της Ε' και Στ' τάξης,που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στον διαγωνισμό της 7ης Μαρτίου 2014(σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έρθουν και οι ισοβαθμήσαντες).

Τα ονόματα των μαθητών που θα διαγωνιστούν, θα πρέπει να δηλωθούν από το σχολείο μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, στη φόρμα που θα βρείτε στην σελίδα
www.emethes.gr

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚO ΚΕΝΤΡO
Εξεταστικό Κέντρο για τους μαθητές του Νομού  Χαλκιδικής είναι το
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
ΤΚ 63100
ΤΗΛ:23710 23915
FAX:23710 24643
email:2dimpoly@sch.gr
Πρόεδρος Ε.Κ.:Μυλωνάς Ιωακείμ

Πληροφορίες- οδηγίες:

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού Μαθηματικών β ́ φάση:
Σάββατο 7 Ιουνίου2014 από τις 10.00 πμ έως τις 12.00.

Οι μαθητές που θα διαγωνισθούν, οφείλουν να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 στις 09.30 το αργότερο.

Την ευθύνη για τη μετακίνηση προς και από το χώρο της διεξαγωγής του διαγωνισμού έχουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες των μαθητών, οι οποίοι και θα πρέπει να είναι σύμφωνοι για τη συμμετοχή των παιδιών τους στον εν λόγω διαγωνισμό.

Οι μαθητές υποχρεούνται να έχουν μαζί τους στυλό μπλε ή μαύρο, γεωμετρικά όργανα (διαβήτη, χάρακα, τρίγωνο)-το μολύβι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο πρόχειρο. Οι μαθητές μπορούν να αποχωρήσουν, εφόσον το επιθυμούν, μισή ώρα μετά την "εκφώνηση" των θεμάτων.
Απαγορεύεται η χρήση διορθωτικού και η κατοχή κινητών τηλεφώνων κατά την διάρκεια της εξέτασης.

Με την παράδοση του γραπτού στον επιτηρητή, θα επικαλύπτεται το μέρος με τα ατομικά στοιχεία του μαθητή άμεσα με το μαύρο αυτοκόλλητο.

Γραπτά με σημάδια που μπορεί να προκαλέσουν αν αγνωριστικό σημείο, θα ακυρωθούν.

Για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού, στα εξεταστικά κέντρα θα βρίσκονται μέλη του Δ.Σ.του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Τα θέματα θα αποσταλούν την ώρα έναρξης του διαγωνισμού στα Εξεταστικά Κέντρααπό την επιστημονική επιτροπή θεμάτων , η οποία έχει συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό από:

Μέλη του Δ.Σ.ΣχολικούςΣυμβούλους Π.Ε. και Δ.Ε. οι οποίοι και θα συνεδριάσουν για την έκδοσή τους στα Γραφεία του παραρτήματος το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 στις 8.00 πμ.
Για οποιαδήποτε ερώτημα σχετικά με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής ΜαθηματικήςΕταιρείας 2310-285377 (κ. Μάχη) ή στο τηλ.6936686480 Φυλάκης Αθανάσιος (ΠρόεδροςΠαραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Μ.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: