Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στον Πολύγυρο

 Πραγματοποιήθηκαν  με κάθε επισημότητα  οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 στον Πολύγυρο.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την καθιερωμένη πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και ακολούθησε η εκφώνηση  του  πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Αναστάσιο Αμπελίδη, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου.
Στον περίβολο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής έγινε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Μακεδονομάχων.
Στις εκδηλώσεις....
την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας και την Ελληνική Βουλή η βουλευτής Χαλκιδικής κα Κατερίνα Ιγγλέζη. Παρόντες ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιώργος Βαγιωνάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ. Χρήστος Βορδός, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εφεδροπολεμικών και αντιστασιακών οργανώσεων, εκπρόσωποι όλων των βαθμίδων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: