Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

1η Μαθητική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: «Ματιές στην πόλη μου το χειμώνα»

Την 1η Μαθητική Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: «Ματιές στην πόλη μου το χειμώνα» διοργανώνουν το Μορφωτικό- Πολιτιστικό- Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τα σχολεία της Α/θμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας Πολυγύρου.
Η έκθεση αφορά μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού 7-12 ετών, των σχολείων της πόλης του Πολυγύρου.
Στόχος της προσπάθειας είναι η κινητοποίηση και εμπλοκή των μαθητών στο χώρο της δημιουργικής, καλλιτεχνικής έκφρασης και η αποτύπωση της προσωπικής άποψης του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τον ευρύτερο χώρο, στον οποίο ζουν και δρουν καθημερινά. Τέλος η...
δημόσια έκθεση της δουλειάς των παιδιών προσδοκάται πως θα σταθεί αφορμή για γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, ψυχαγωγία και γενικότερα προβληματισμού και ευκαιρία αυτοσυνειδησίας.
Η συμμετοχή των μαθητών είναι καθαρά προαιρετική.


ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
• Ο κάθε μαθητής-τρια μπορεί να συμμετέχει με 1 έως 3 έργα διαστάσεων 20 x 25 εκ., έγχρωμα ή ασπρόμαυρα.
• Τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν στους διευθυντές των σχολείων το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.
• Στο πίσω μέρος της κάθε φωτογραφίας θα πρέπει να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμο, η τάξη, το σχολείο φοίτησης του κάθε μαθητή-τριας και (προαιρετικά) ο τίτλος του έργου.
• Η μικρή οικονομική επιβάρυνση εκτύπωσης των φωτογραφιών επιβαρύνει αποκλειστικά τους συμμετέχοντες.
• Μετά το τέλος του διαγωνισμού οι φωτογραφίες δεν επιστρέφονται, ενώ ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα για περαιτέρω έκθεση ή προβολή τους.
• Τέλος, είναι ευπρόσδεκτη και θεμιτή η συμβολή και βοήθεια των γονέων καλό είναι όμως η τελική πνευματική δημιουργία να ανήκει στα ίδια τα παιδιά.

Οι φωτογραφίες των μαθητών-τριών αφού συγκεντρωθούν, θα εκτεθούν με τη φροντίδα και τη μέριμνα του Μορφωτικού- Πολιτιστικού- Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», το χρονικό διάστημα από 11 έως 30 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 23710 23086 & 23 986 κ. Ζαφείρω Αικατερινάρη και 6972 394722 κ. Λιάμπας Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: