Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ζαχαροπλαστική από μαθητές του σχολείου μας στο τουριστικό περίπτερο «Έξι Βρύσες»

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄και Δ΄τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου μεταμορφώθηκαν σε μικροί ζαχαροπλάστες. 
Στόχος τους ήταν  να δημιουργήσουν όλοι μαζί με έμπνευση και μεράκι και υπό την καθοδήγηση των σεφ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, χριστουγεννιάτικα κουλουράκια!




Ομάδες χαρούμενες δημιουργήθηκαν… έπλασαν διάφορα κουλουράκια με τη ζύμη που τους μοίρασαν οι σεφ , τα στόλισαν με χρωματιστές σοκολατένιες καραμελίτσες , καρύδια και ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τα έβαλαν στα ταψιά για να τα ψήσουν...


Η φαντασία κάλπασε και τα πρόσωπα των παιδιών φωτίστηκαν από χαμόγελα ευχαρίστησης, όταν δοκίμασαν τις υπέροχες λιχουδιές που κατασκεύασαν τα ίδια.

Το γιορτινό κλίμα που υπήρχε στο χώρο, οι ωραίες δημιουργίες, οι μυρωδιές και τέλος τα καταπληκτικά κεράσματα οδήγησαν στο να  να περάσουν πολύ όμορφα μικροί και μεγάλοι που παραβρέθηκαν εκεί!
Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για τα παιδιά, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Α/Βαθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο τουριστικό περίπτερο «Έξι Βρύσες».
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και όσους συνέβαλαν σε αυτή την  επιτυχημένη διοργάνωση  της εκδήλωσης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: