Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο σχολείο μας

Μια όμορφη και ζεστή γιορτή για τα Χριστούγεννα παρουσίασαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές και των δύο τμημάτων της Α΄ τάξης με τη βοήθεια των δασκάλων τους κ. Μαρίας Σαμαρά και Λαζαρίδου Γεσθημανής.

Η πολύ όμορφη διακοσμημένη αίθουσα Εκδηλώσεων αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλους τους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που ήρθαν για να παρακολουθήσουν τη γιορτή μας.

Τα πρωτάκια μας, με το γλυκό τους χαμόγελο και ζωγραφισμένη την ελπίδα στο πρόσωπό τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μεταφέροντας σε όλους το....
μήνυμα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο απ' την Αγάπη που πρέπει να φωτίσει τις καρδιές μας και να γίνει η αφορμή να 'ρθούμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας…


Το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξαν ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια όλων όσων μόχθησαν για την υλοποίηση αυτής της όμορφης γιορτής.

Η έκπληξη όμως ήταν στο τέλος,όταν πέρασε ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης από τις τάξεις και μοίρασε σε όλα τα παιδιά πολύ όμορφα δώρα.

Μετά τη γιορτή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου , που πάντα βρίσκεται κοντά μας με την ουσιαστική και ποιοτική του παρουσία, πρόσφερε κεράσματα σε όλους τους μαθητές και σ΄ αυτούς που παρακολούθησαν τη γιορτή.

Ευχόμαστε σε όλους


ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ 
ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: