Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση βιβλίου του Φώτη Γιάντσιου

Το μεσημέρι του Σαββάτου  17  Δεκεμβρίου 2016, ο αρθρογράφος και συγγραφέας, Φώτης Γιάντσιος  παρουσίασε το βιβλίο του  «Ο Ευκλείδης και το μυστικό στο υπόγειο» , στα πλαίσια της Γιορτής Βιβλίου στον πολυχώρο του ξενώνα KΛiTieS, στον πεζόδρομο του Πολυγύρου.

Στον πολύ όμορφο χώρο παρευρέθη ένας μεγάλος αριθμός από αναγνώστες και φίλους του συγγραφέα, ενώ  ο  ίδιος παρουσίασε διαδραστικά την ιστορία του μικρού Ευκλείδη στους μικρούς θαυμαστές του....


Ο συγγραφέας Φώτης Γιάντσιος σε διάδραση με τους μικρούς του αναγνώστες.

Περιγραφή του βιβλίου....

Ο Ευκλείδης είναι ένα αγόρι 11 χρονών από την Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, με περίεργο μυαλό και μια αγάπη για τα μαθηματικά και τα μυστήρια που έχει κληρονομήσει από τον παππού του.
Όταν η περιέργειά του τον οδηγήσει στο πάντα κλειδωμένο υπόγειο, ανάμεσα σε χάρτες και μπαούλα, θα ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του.

Ένα βιβλίο που ταξιδεύει αλλά και προκαλεί τους αναγνώστες του, καθώς ο Ευκλείδης επισκέπτεται μυθικές βιβλιοθήκες και θρυλικές πόλεις, λύνοντας τους γρίφους που βρίσκονται στον δρόμο του, προσπαθώντας να συγκεντρώσει τα συστατικά για το φάρμακο του παππού του... ή για κάτι άλλο;


Ένα μυθιστόρημα με γρήγορο ρυθμό, γεμάτο περιπέτεια και μαγικές τοποθεσίες, με εικονογράφηση μοναδικής ομορφιάς από την Άννα Καρνή, που φέρνει στη ζωή τις Πολιτείες όπου ταξιδεύει ο Ευκλείδης.
Εκδόσεις Βάρφη
Συγγραφέας: Φώτης Γιάντσιος
Σκιτσογράφος: Άννα Καρνή
Γρίφοι: Απόστολος Σδρόλιας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Studio Green
Επιμέλεια, Διορθώσεις: Φώτης Γιάντσιος  

Δεν υπάρχουν σχόλια: